YRITYS


CME-Lux Oy on toimittanut elektroniikkaa hyötyajoneuvoihin jo vuodesta 1992. Laadukkaat, monipuoliset tuotteemme ovat vakiinnuttaneet paikkansa korkean laadun sekä asiakaslähtöisen toimintatapamme johdosta.

Olemme verkostoitunut yritys, jonka yhteistyökumppanit sekä alihankkijat edustavat oman alansa huippuosaamista. Tämä mahdollistaa meille ajanmukaiset tuotanto-, testaus- ja suunnitteluresurssit.

Tarjoamme asiakkaillemme tuotteita, jotka tarjoavat heille lisäarvoa, alentuneita käyttö-, sekä huoltokustannuksia koko ajoneuvon elinkaaren ajan.

Toimimme sertifioidun ISO9001-laatujärjestelmän mukaan.

 

Tuotevalikoimamme koostuu ajoneuvojen sisävalaisinjärjestelmistä, jotka ovat helppoja asentaa ja joidenka elinkaarikustannukset ovat alhaiset. Pääpainopisteemme on LED-valaisimissa, joiden laatu ovat huippuluokkaa ja joissa on ajateltu loppukäyttäjän saavuttamaa hyötyä kilpaileviin tuotteisiin verrattuna.

Muita tuotteitamme ovat automaattiset akkuvaraajat kaiken tyyppisille akuille,  jännite- ja virtalähteet, DC-DC-konvertterit sekä erilaiset asiakaskohtaiset sovellukset.

Euroopan teillä kulkee jo tuhansia linja-autoja, joissa on hyödynnetty korkeatasoisia tuotteitamme. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme sekä toimintatavastamme

Ota yhteyttä

 


 

YHTEISTYÖKUMPPANIT


Toiminta yhteistyökumppaneidemme kanssa on avainasemassa CME:ssä. Verkostoituneena yrityksenä teemme tiivistä yhteistyötä raaka-ainetoimittajien, komponenttitoimittajien, alihankkijoiden sekä testauslaitosten kanssa. Tällä tavoin varmistamme tarkoituksenmukaiset sekä virheettömät tuotteet oikeaan aikaan asiakkaillemme.